Vaci peste 500 Kg

Licitații cu vaci adulte ce depășesc 500 kg în viu. Animale licitate de către fermieri persoane juridice și fermieri persoane fizice ce dețin cod de exploatație a animelor. 

Vițele până la 500 kg

Licitații cu vițele ce nu depășesc 500 kg în viu, pentru sacrificare sau pentru noi exploatații. Animale licitate de către fermieri persoane juridice și fermieri persoane fizice ce dețin cod de exploatație a animelor. 

Boi peste 600 kg

Licitații cu boi ce depășesc 600 kg în viu, pentru sacrificare sau pentru noi exploatații. Animale licitate de către fermieri persoane juridice și fermieri persoane fizice ce dețin cod de exploatație a animelor. 

Ovine Adulte

Licitații cu ovine adulte, pentru sacrificare sau pentru noi exploatații. Animale licitate de către fermieri persoane juridice și fermieri persoane fizice ce dețin cod de exploatație a animelor. 

Miei sub 12 luni

Licitații cu miei sub 12 luni, pentru sacrificare sau pentru noi exploatații. Animale licitate de către fermieri persoane juridice și fermieri persoane fizice ce dețin cod de exploatație a animelor. 

Tineret Ovin Îngrășat

Licitații cu tineret ovin îngrășat, pentru sacrificare sau pentru noi exploatații. Animale licitate de către fermieri persoane juridice și fermieri persoane fizice ce dețin cod de exploatație a animelor.